Fysiofitheidscan
Hoeveel beweging heeft u nodig om uw gezondheid te bevorderen?

Fysiofitheidscan: ontdek hoe fit u bent

Bewegen is gezond, dat weet iedereen. En hoe fit bent u eigenlijk? Hoeveel beweging hebt u nodig om gezond en fit te worden en te blijven? Het is goed om daarbij stil te staan. De Fysiofitheidscan is een goede test om uw fitheid te bepalen. In 30 minuten kunnen wij uw conditie en kracht testen. Op basis van de resultaten van de test, krijgt u van ons een persoonlijk bewegingsadvies, gebaseerd op de Nederlandse Norm Gezond Bewegen. Zo kunt u op een gezonde manier aan uw fitheid en gezondheid werken!

Meten = weten
De Fysiofitheidscan bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Een korte vragenlijst
  • Het meten van uw conditie
  • Het meten van uw kracht (naar keuze)
  • Het meten van uw lenigheid (naar keuze)
  • Het meten van uw coördinatie (naar keuze)
  • Een huidplooimeting
  • Resultaten

 
Zodra u zich hebt ingeschreven voor de scan, kunt u thuis al beginnen. U ontvangt de informatie en een korte vragenlijst. Tijdens het gesprek zal onze fysiotherapeut de vragen en antwoorden met u doornemen en zal u informeren over Nederlandse Norm Gezond Bewegen. Vervolgens wordt uw conditie getest en kunnen er, afhankelijk van uw persoonlijke situatie en uw wensen een aantal andere tests bij u worden afgenomen. U krijgt zo een goede indruk van de kracht van uw spieren, uw lenigheid, uw vetpercentage en uw coördinatie.Na afloop van de tests krijgt u direct inzicht in uw fitheid en een persoonlijk advies. Misschien bent u fitter dan u denkt of moet u juist wat meer bewegen. Wat in elk geval zal meevallen, is het gemak waarmee u uw gezondheid kunt verbeteren. U krijgt persoonlijke, gerichte adviezen, die u in uw dagelijkse leven eenvoudig in kunt voeren.Bouw beweging in uw dagelijks leven en wordt gezonder!

Direct een afspraak maken? Plan jouw bezoek online!

Revalidatie na COVID-19

Een groot deel van de patiënten die COVID-19 heeft doorgemaakt heeft daar achteraf nog lang last van. Na een half jaar heeft meer dan...

 

Medical taping

Medical Taping is een behandeling waarbij met behulp van speciaal, elastisch tape de spierfuncties en het lichaamseigen herstel ondersteund worden. U kunt dit medisch ‘tapen’ laten doen bij Van der Meijden Fysiotherapie.

 

Echografie

Met echografie snel en gericht van start met de behandeling van uw blessure of ontsteking. Met behulp van een echografie kunnen we klachten makkelijker opsporen en samen met u een gericht behandelplan opstellen.

 

Golffysiotherapie

Uw houding is van groot belang, zowel voor uw gezondheid als voor uw prestaties. Met golffysiotherapie kunnen we uw klachten verhelpen of kunt u uw houding optimaliseren.