Fysiotherapie
Voor behandeling, advies, begeleiding en revalidatie kunt u bij ons terecht.

Fysiotherapie: een specialisme in beweging

Van der Meijden Fysiotherapie in Nunspeet geeft u fysiotherapie op maat. Wanneer u in uw dagelijkse leven belemmerd wordt bij het bewegen, kunnen wij u helpen. Ook zonder directe doorverwijzing van een arts. Wij maken gebruik van de nieuwste technieken en bieden verschillende soorten behandelingen aan. Op die manier kunnen wij direct inspelen op uiteenlopende klachten.

Persoonlijk en verantwoord
Bij de eerste afspraak vormen wij een zo volledig mogelijk beeld van uw klachten door vragen te stellen en een lichamelijk onderzoek te doen. Daarna stellen we, samen met u, een persoonlijk behandelplan op. Bij onze behandelingen maken wij vaak gebruik van geavanceerde cardio-apparatuur en kunnen wij u veilig en verantwoord laten trainen.

Bekwaam in bewegen
Bij Van der Meijden Fysiotherapie zijn we allemaal deskundig op het gebied van houding en beweging en hebben minimaal een vierjarige HBO-opleiding afgerond en aangevuld met vervolgopleidingen en cursussen. Naast behandeling zetten wij onze deskundigheid ook preventief in. Op persoonlijke wijze adviseren en begeleiden wij u bij verschillende lichamelijke klachten.

Pijn en revalidatie
Hebt u lichamelijke problemen door een ongeval, ziekte of overbelasting of hebt u pijnklachten door simpelweg een verkeerde beweging? U kunt bij ons terecht. Wij kunnen u adviseren, begeleiden en helpen u van uw pijnklachten af. Ook helpen wij u bij het revalideren na een operatie of ongeval.

Direct een afspraak maken? Plan jouw bezoek online!

Revalidatie na COVID-19

Een groot deel van de patiënten die COVID-19 heeft doorgemaakt heeft daar achteraf nog lang last van. Na een half jaar heeft meer dan...

 

Medical taping

Medical Taping is een behandeling waarbij met behulp van speciaal, elastisch tape de spierfuncties en het lichaamseigen herstel ondersteund worden. U kunt dit medisch ‘tapen’ laten doen bij Van der Meijden Fysiotherapie.

 

Echografie

Met echografie snel en gericht van start met de behandeling van uw blessure of ontsteking. Met behulp van een echografie kunnen we klachten makkelijker opsporen en samen met u een gericht behandelplan opstellen.

 

Golffysiotherapie

Uw houding is van groot belang, zowel voor uw gezondheid als voor uw prestaties. Met golffysiotherapie kunnen we uw klachten verhelpen of kunt u uw houding optimaliseren.