Golffysiotherapie
Beter spelen door uw houding te optimaliseren

Golffysiotherapie: Fitter, gezonder en beter bewegen

Golf-fysiotherapie is fysiotherapie speciaal gericht op golfspelers. Bij golf is uw houding van groot belang, zowel voor uw gezondheid als voor uw prestaties. Om klachten te verhelpen of te voorkomen en om uw houding te optimaliseren, kunt u bij Van der Meijden Fysiotherapie terecht.

Patrick van der Meijden heeft tijdens twee opleidingen, golf-fysiotherapie-trainer en golf-fysiotherapeut, specifieke kennis opgedaan over de problemen aan het bewegingsapparaat die zich bij golfers kunnen voordoen. Met speciaal ontwikkelde behandelingen en oefenmethoden, gericht op uw individuele, biomechanische, optimale golfswing, willen we u de mogelijkheden bieden om vanuit een preventief perspectief uw golfspel klachtenvrij te optimaliseren. Uiteraard hebben wij als golf-fysiotherapeut nauw contact met uw golf pro.

Goed en gezond golfen
Om een goed behandelplan te kunnen maken, gaan wij in gesprek met uw PGA golfprofessional. Hij is tenslotte de expert als het gaat om verbetering van uw technieken. Wij kijken waar het in het bewegingsapparaat fout gaat. Samen met uw golf pro kunnen wij oefeningen in uw programma inbouwen, die gericht zijn op de verbetering van zowel uw spel als uw gezondheid, zoals stabiliteits- of mobiliteitsoefeningen. Zo worden belasting en belastbaarheid optimaal op elkaar afgestemd en blessures verholpen en voorkomen.

Van der Meijden Fysiotherapie werkt nauw samen met de golfpro’s van het Rijk van Nunspeet.

Direct een afspraak maken? Plan jouw bezoek online!

Revalidatie na COVID-19

Een groot deel van de patiënten die COVID-19 heeft doorgemaakt heeft daar achteraf nog lang last van. Na een half jaar heeft meer dan...

 

Medical taping

Medical Taping is een behandeling waarbij met behulp van speciaal, elastisch tape de spierfuncties en het lichaamseigen herstel ondersteund worden. U kunt dit medisch ‘tapen’ laten doen bij Van der Meijden Fysiotherapie.

 

Echografie

Met echografie snel en gericht van start met de behandeling van uw blessure of ontsteking. Met behulp van een echografie kunnen we klachten makkelijker opsporen en samen met u een gericht behandelplan opstellen.

 

Golffysiotherapie

Uw houding is van groot belang, zowel voor uw gezondheid als voor uw prestaties. Met golffysiotherapie kunnen we uw klachten verhelpen of kunt u uw houding optimaliseren.