Ons team
Preventie, voorlichting en advies voor iedereen die sport als hobby of beroep heeft

Maak kennis met ons

Het team van Van der Meijden Fysiotherapie staat voor u klaar. Wij streven altijd naar het snelste resultaat. Onze doelstelling is hoge kwaliteit van zorg neer te zetten door gebruik te maken van de laatste kennis. Door u als client actief te betrekken bij uw behandeling leveren wij het snelste en beste resultaat.

Direct een afspraak maken? Plan jouw bezoek online!

Medical taping

Medical Taping is een behandeling waarbij met behulp van speciaal, elastisch tape de spierfuncties en het lichaamseigen herstel ondersteund worden. U kunt dit medisch ‘tapen’ laten doen bij Van der Meijden Fysiotherapie.

 

Echografie

Met echografie snel en gericht van start met de behandeling van uw blessure of ontsteking. Met behulp van een echografie kunnen we klachten makkelijker opsporen en samen met u een gericht behandelplan opstellen.

 

Golffysiotherapie

Uw houding is van groot belang, zowel voor uw gezondheid als voor uw prestaties. Met golffysiotherapie kunnen we uw klachten verhelpen of kunt u uw houding optimaliseren.

 

Manuele therapie

Met manuele therapie is het effect van de behandeling vrijwel direct daarna merkbaar. U zult merken dat uw gewrichten beter en soepeler aanvoelen, waardoor u beter kunt bewegen.