Over ons
Met persoonlijke begeleiding snel van uw klachten af.

Van der Meijden Fysiotherapie: altijd een stap vooruit

Van der Meijden Fysiotherapie staat voor zorg van de hoogste kwaliteit. U van uw klachten afhelpen, daar draait het om. Wij staan daarom voor persoonlijke begeleiding en hechten veel waarde aan advies en uitleg. Van te voren zullen wij goed met u afstemmen wat uw behandeldoelen zijn, waar u pijnklachten heeft, zodat wij u zo goed mogelijk kunnen helpen en behandelen.

Sinds de oprichting van Van der Meijden Fysiotherapie Nunspeet is de praktijk volop in ontwikkeling. Onze doelstelling is om hoge kwaliteit van zorg neer te zetten door gebruik te maken van de laatste kennis. Wij hebben deze kennis en expertise opgedaan, doordat wij continu de nieuwste opleidingen en cursussen volgen. De gezondheidszorg is in ontwikkeling; nieuwe inzichten kunnen onze kwaliteitszorg nog meer verbeteren. Wij hechten daar dan ook veel waarde aan.

Specialisaties
Bij Van der Meijden Fysiotherapie kunnen wij u verschillende behandelingen aanbieden. Onze fysiotherapeuten hebben zich gespecialiseerd in verschillende disciplines. Zo kunt u bij ons terecht voor fysiotherapie, manuele therapie, sportfysiotherapie en schouderfysiotherapie. Ook voor een fysiofitheidscan of Medical Taping kunt u terecht bij één van onze fysiotherapeuten.

Samenwerking met specialisten
Wanneer uw klachten buiten het gebied van fysiotherapie vallen, sturen wij u door naar andere specialisten, die u verder kunnen helpen. Het gaat er tenslotte om dat u van uw klachten af komt. Pas dan kunt u weer echt genieten.

Beperkt een klacht u in uw beweging in het dagelijks leven of bij het sporten? Bel voor een afspraak. U kunt snel bij ons terecht, want wij werken niet met een wachtlijst. Binnen twee werkdagen proberen wij u een eerste behandeling aan te bieden, ook s’avonds of in het weekend!

Direct een afspraak maken? Plan jouw bezoek online!

Revalidatie na COVID-19

Een groot deel van de patiënten die COVID-19 heeft doorgemaakt heeft daar achteraf nog lang last van. Na een half jaar heeft meer dan...

 

Medical taping

Medical Taping is een behandeling waarbij met behulp van speciaal, elastisch tape de spierfuncties en het lichaamseigen herstel ondersteund worden. U kunt dit medisch ‘tapen’ laten doen bij Van der Meijden Fysiotherapie.

 

Echografie

Met echografie snel en gericht van start met de behandeling van uw blessure of ontsteking. Met behulp van een echografie kunnen we klachten makkelijker opsporen en samen met u een gericht behandelplan opstellen.

 

Golffysiotherapie

Uw houding is van groot belang, zowel voor uw gezondheid als voor uw prestaties. Met golffysiotherapie kunnen we uw klachten verhelpen of kunt u uw houding optimaliseren.