Overige informatie
Preventie, voorlichting en advies voor iedereen die sport als hobby of beroep heeft

Overige informatie

Klachtenreglement
Waar kunt u terecht met eventuele klachten?
Hebt u een klacht over uw behandeling of bent u ergens niet tevreden over? Wij hopen van harte dat u dit aangeeft bij ons. U kunt ervan op aan dat wij uw klacht in vertrouwen behandelen. Alleen samen met u kunnen wij naar een passende oplossing zoeken. Kunt of wilt u uw klacht niet bespreekbaar maken met uw eigen fysiotherapeut? Dan kunt u ook terecht bij één van de andere fysiotherapeuten. Zij zullen u een luisterend oor bieden, objectief bemiddelen en zoeken naar een passende oplossing.

Wanneer u niet tevreden bent over de afhandeling van uw klacht, dan kunt u uw klacht indienen bij:
Centraal Bureau Fysiotherapie
t.a.v. Klachtencommissie
Postbus 248
3800 AE Amersfoort
Telefoon: 033 – 467 29 00

Privacyreglement
De praktijk beschikt over een afgesloten wachtruimte en afgesloten behandelruimten waardoor uw privacy is gewaarborgd. Om de behandeling zo goed mogelijk te kunnen uitvoeren, houdt uw therapeut een registratie van uw medische en administratieve gegevens bij in een dossier. De Wet Bescherming Persoonsgegevens is van toepassing op deze registratie. Deze wet bevat regels met betrekking tot het doel van de registratie, de aard van de gegevens die geregistreerd worden, het beheer van de gegevens, de personen die toegang hebben tot de gegevens en het inzagerecht van de patiënt.

Huisreglement Van der Meijden Fysiotherapie Nunspeet, versie 2014
Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, vragen wij uw aandacht voor ons huisreglement. U kunt ons huisreglement hier downloaden.

Direct een afspraak maken? Plan jouw bezoek online!

Revalidatie na COVID-19

Een groot deel van de patiënten die COVID-19 heeft doorgemaakt heeft daar achteraf nog lang last van. Na een half jaar heeft meer dan...

 

Medical taping

Medical Taping is een behandeling waarbij met behulp van speciaal, elastisch tape de spierfuncties en het lichaamseigen herstel ondersteund worden. U kunt dit medisch ‘tapen’ laten doen bij Van der Meijden Fysiotherapie.

 

Echografie

Met echografie snel en gericht van start met de behandeling van uw blessure of ontsteking. Met behulp van een echografie kunnen we klachten makkelijker opsporen en samen met u een gericht behandelplan opstellen.

 

Golffysiotherapie

Uw houding is van groot belang, zowel voor uw gezondheid als voor uw prestaties. Met golffysiotherapie kunnen we uw klachten verhelpen of kunt u uw houding optimaliseren.