Revalidatie na COVID-19
Revalidatie op maat

Een groot deel van de patiënten die COVID-19 heeft doorgemaakt heeft daar achteraf nog lang last van. Na een half jaar heeft meer dan 90% van de mensen nog klachten. Deze klachten variëren in hevigheid, maar ook het soort klachten is heel divers. Het meest voorkomend zijn vermoeidheid (zowel lichamelijk als mentaal), terugval na overmatige inspanning en cognitieve klachten.

De fysiotherapeut kan u adviseren en uitleg geven over herstel na COVID-19, helpen uw dagelijkse activiteiten gecontroleerd op te bouwen en zo uw ervaren gezondheid te verbeteren. Soms is het nodig om naast fysiotherapie ook advies te vragen van bijvoorbeeld een ergotherapeut en/of diëtist.

Omdat ieder mens andere klachten en andere doelen heeft is revalidatie na COVID-19 maatwerk en passen wij het behandeltraject aan uw situatie aan en helpen wij u zelf de regie in uw herstel te behouden.

Onze fysiotherapeuten volgen de ontwikkelingen op het gebied van revalidatie na COVID-19 en helpen u graag bij uw herstel!

Mocht u vragen hebben, meer informatie willen over de behandeling en de vergoeding hiervan of een afspraak willen maken kunt u altijd contact opnemen.

 

“Don’t try and dominate the virus, accommodate it.”

Prof. dr. Paul Garner, infectioloog en (long) COVID-19-patiënt

Direct een afspraak maken? Plan jouw bezoek online!

Revalidatie na COVID-19

Een groot deel van de patiënten die COVID-19 heeft doorgemaakt heeft daar achteraf nog lang last van. Na een half jaar heeft meer dan...

 

Medical taping

Medical Taping is een behandeling waarbij met behulp van speciaal, elastisch tape de spierfuncties en het lichaamseigen herstel ondersteund worden. U kunt dit medisch ‘tapen’ laten doen bij Van der Meijden Fysiotherapie.

 

Echografie

Met echografie snel en gericht van start met de behandeling van uw blessure of ontsteking. Met behulp van een echografie kunnen we klachten makkelijker opsporen en samen met u een gericht behandelplan opstellen.

 

Golffysiotherapie

Uw houding is van groot belang, zowel voor uw gezondheid als voor uw prestaties. Met golffysiotherapie kunnen we uw klachten verhelpen of kunt u uw houding optimaliseren.